Ja està ací Sta. Cecília (una altra vegada) i com tots els anys no podem faltar a la cita.

Així que ací us informem dels concerts en honor a la patrona de la música.

El primer concert serà el divendres dia 15 de novembre a les 19:00h, i com marca la tradició, la Banda Juvenil serà l’encarregada de començar els concerts amb un repertori del més jovial. Abans del concert es presentarà als nous músics que promocionen a la Banda Juvenil.

Continuarem amb el Cor que ens farà gaudir amb un repertori variat des del clàssic al modern. Abans del concert es presentarà als nous músics que s’incorporen al Cor

Dissabte 16 de novembre, segon dia de concerts, a les 18:00h la JazzUME Big Band obrirà el concert amb el millor del Jazz i del Swing que es pot trobar a L’Eliana.

La Banda Simfònica tancarà la vesprada, primer presentant als nous músics que s’incorporen a la Banda i després amb un concert, que esperem no es perden.

Finalitzem el diumenge 17 de novembre a les 11:30h amb les nostres orquestres, la de Guitarres i la Simfònica. Començant amb el virtuosisme i la delicadesa de l’Orquestra de Guitarres i acabant amb l’elegància i solemnitat de l’Orquestra Simfònica. Abans de cada actuació es presentaran als nous músics que s’incorporen a cada orquestra.

Tots els concerts es realitzaran a l’Auditori del Centre Socio-Cultural de L’Eliana i l’entrada serà gratuïta

Us esperem.