La Unió Musical L’Eliana amplia la seua oferta formativa musical per al curs 2023/2024, en el seu afany de poder oferir a tota la gent un ensenyament musical d’acord amb els seus interessos i inquietuds.

Les preinscripcions es podran realitzar emplenant el formulari que figurarà al final d’aquesta pàgina web

Tots els alumnes prescrits i admesos, rebran un e-mail, a partir del 31 de maig, amb l’enllaç del formulari de matrícula.

L’horari d’oficina és de dilluns a divendres de 16:30h a 20:30h via telefònica. Les consultes presencials seran amb cita prèvia.

Per a ampliar la informació, pot descarregar-se el Butlletí Informatiu del curs 2023/2024.

CALENDARI DE PREINSCRIPCIONS I MATRÍCULES

ALUMNES NOUS

LLISTA D’ADMESOS I PLACES D’INSTRUMENT 22 DE MAIG

MATRÍCULA 1 AL 9 DE JUNY

PROVA DE NIVELL D’ACCÉS A L’ESCOLA 27 DE JUNY

ALUMNES DE L’ESCOLA

MATRÍCULA D’INSTRUMENT (els alumnes de 2n de jardí musical rebran un

mail per formalitzar la matricula el dia 25 de maig) 26 AL 29 DE MAIG

DATA MÀXIMA COMUNICACIÓ DE BAIXA PRÒXIM CURS 23 DE JUNY

LLISTATS DEFINITIUS I HORARIS 6 DE JULIOL

ENSENYANCES PROFESSIONALS

PREINSCRIPCIÓ 3 AL 7 DE JULIOL

DATA MÀXIMA COMUNICACIÓ DE BAIXA PRÒXIM CURS 23 DE JUNY

PROVES D’ACCÉS 11 DE JULIOL

MATRÍCULA 12 AL 15 JULIOL

LLISTATS DEFINITIUS I HORARIS 20 DE JULIOL

OFERTA FORMATIVA

 • SENSIBILITZACIÓ MUSICAL: dirigit a xiquets de 6 mesos a 4 anys on es comencen a familiaritzar amb la música aportant-los tots els seus beneficis i compartint amb els pares el desenvolupament intel·lectual, auditiu, sensorial i motriu millorant la seua capacitat d’aprenentatge.
 • JARDÍ MUSICAL (dos cursos): per a xiquets de 5 i 6 anys. Es basen en un tractament pedagògic específic per al descobriment i desenvolupament de les capacitats expressives, musicals i motrius que permeten posteriorment l’aprenentatge del llenguatge musical i l’elecció d’un instrument.
 • PREPARATORI o INICIACIÓ: per a xiquets a partir de 7 anys on s’adapten continguts, tant per als alumnes que han realitzat jardí musical, com per a aquells alumnes de nou ingrés sense coneixements de llenguatge musical. Durant aquest curs els alumnes tindran l’opció de elegir instrument .
 • INICIACIÓ ADULTS: per a tots aquells que tinguen a partir de 16 anys i vulguen aprendre llenguatge musical. Podrán elegir instrument aquest curs.
 • ENSENYANCES ELEMENTALS (alumnes a partir de 8 anys): realitzen 4 cursos que tenen com a objectiu dotar als alumnes dels coneixements bàsics per a aconseguir una lectura avançada de partitures i aprofundir en l’estudi del Solfeig i instrument com a base de tota l’educació musical.
 • INSTRUMENT (alumnes que cursen prepartori o iniciació adults): on l’alumne adquireix uns coneixements bàsics de l’instrument, així com, la tècnica i el domini d’aquest per a la interpretació d’una partitura musical. Les especialitats instrumentals que s’imparteixen són les següents:
  • Cant (Clàssic i modern) i Rehabilitació Vocal.
  • Corda: Contrabaix, Guitarra (clàssica, flamenca i elèctrica), Baix elèctric, Viola, Violí, Violoncel, Ukelele i Instrument de pua.
  • Percussió
  • Piano, acordió i arpa.
  • Vent-fusta: Clarinet, Fagot, Flauta, Oboé, Saxofon i Dolçaina.
  • Vent-metall: Bombardí, Fliscorn, Trombó, Trompa, Trompeta i Tuba.
 • MÚSICA I HARMONIA MODERNA: per a alumnes adults que hagen superat els Ensenyaments Elementals i vulguen tocar en grup adquirint coneixements d’harmonia moderna i xifrat.
 • INFORMÀTICA MUSICAL: dirigit a alumnes amb coneixements musicals que estiguen interessats en programes d’edició de partitures.
 • ENSENYANCES PROFESSIONALS: l’Escola prepara als alumnes perquè puguen accedir a qualsevol curs d’Ensenyances Professionals en un Conservatori.
 • MUSICOTERÀPIA: és una teràpia en la qual s’usa la música i els elements musicals amb la finalitat de millorar la comunicació l’aprenentatge i la qualitat de vida en els éssers humans. Pot resultar beneficiosa per a qualsevol amb alguna patologia o sense ella. La teràpia està dirigida per un music-terapeuta especialitzat per a restaurar, mantindre i incrementar la salut mental o física. Per a això, s’utilitzen tècniques expressives i receptives com la improvisació musical, el treball amb cançons, moviment, estimulació d’imatges i sensacions a través del so, relaxació, etc.
 • REHABILITACIÓ VOCAL: per a tots aquells amb problemes vocals i que busquen a través del cant una teràpia complementària a rehabilitació. Apte per a tots els professionals que utilitzen la veu com a element principal en el seu treball.
 • CULTURA MUSICAL: per a persones adultes, amb o sense coneixements de música, que vulguen tindre o ampliar coneixements d’història o cultura musical.

Formulari de Preinscripció

  Nom i cognoms de l’alumne/a:

  Data de naixement de l'alumne/a:

  DNI/NIA de l'alumne/a:

  Email de l'alumne/a:

  Adreça:

  Població:

  Codi Postal:

  Mòbil 1:

  Mòbil 2:

  Dades del Pare/Mare/Tutor del alumne/a

  Nom i cognoms del pare/mare/tutor:

  DNI del pare/mare/tutor:

  Email del pare/mare/tutor:

  Demana plaça per curs de:

  Instrument:

  Musicoterapia:

  Horari d’eixida del col.legi/treball:

  Estudis musicals realitzats:

  Centre on va realitzar estudis musicals:

  Observacions: