La Unió Musical L’Eliana amplia la seua oferta formativa musical per al curs 2022/2023, en el seu afany de poder oferir a tota la gent un ensenyament musical d’acord amb els seus interessos i inquietuds.

Les preinscripcions es podran realitzar emplenant el formulari que figurarà al final d’aquesta pàgina web

Tots els alumnes prescrits i admesos, rebran un e-mail, a partir del 23 de maig, amb l’enllaç del formulari de matrícula.

L’horari d’oficina és de dilluns a divendres de 16:30h a 20:30h via telefònica. Les consultes presencials seran amb cita prèvia.

Per a ampliar la informació, pot descarregar-se el Butlletí Informatiu del curs 2022/2023.

CALENDARI DE PREINSCRIPCIONS I MATRÍCULES

ALUMNES NOUS

PREINSCRIPCIÓ 9 AL 18 DE MAIG

LLISTA D’ADMESOS I PLACES D’INSTRUMENT 23 DE MAIG

MATRÍCULA 30 DE MAIG AL 10 DE JUNY

PROVA DE NIVELL D’ACCÉS A L’ESCOLA 28 DE JUNY

ALUMNES DE L’ESCOLA

MATRÍCULA D’INSTRUMENT 27 AL 31 DE MAIG

DATA MÀXIMA COMUNICACIÓ DE BAIXA PRÒXIM CURS 23 DE JUNY

LLISTATS DEFINITIUS I HORARIS 7 DE JULIOL

ENSENYANCES PROFESSIONALS

PREINSCRIPCIÓ 4 AL 8 DE JULIOL

DATA MÀXIMA COMUNICACIÓ DE BAIXA PRÒXIM CURS 23 DE JUNY

PROVES D’ACCÉS 11 DE JULIOL

MATRÍCULA 12 AL 14 JULIOL

LLISTATS DEFINITIUS I HORARIS 20 DE JULIOL

OFERTA FORMATIVA

 • SENSIBILITZACIÓ MUSICAL: dirigit a xiquets de 6 mesos a 4 anys on es comencen a familiaritzar amb la música aportant-los tots els seus beneficis i compartint amb els pares el desenvolupament intel·lectual, auditiu, sensorial i motriu millorant la seua capacitat d’aprenentatge.
 • JARDÍ MUSICAL (dos cursos): per a xiquets de 5 i 6 anys. Es basen en un tractament pedagògic específic per al descobriment i desenvolupament de les capacitats expressives, musicals i motrius que permeten posteriorment l’aprenentatge del llenguatge musical i l’elecció d’un instrument.
 • PREPARATORI o INICIACIÓ: per a xiquets a partir de 7 anys on s’adapten continguts, tant per als alumnes que han realitzat jardí musical, com per a aquells alumnes de nou ingrés sense coneixements de llenguatge musical. Durant aquest curs els alumnes tindran l’opció de elegir instrument després del primer trimestre.
 • INICIACIÓ ADULTS: per a tots aquells que tinguen a partir de 16 anys i vulguen aprendre llenguatge musical
 • ENSENYANCES ELEMENTALS (alumnes a partir de 8 anys): realitzen 4 cursos que tenen com a objectiu dotar als alumnes dels coneixements bàsics per a aconseguir una lectura avançada de partitures i aprofundir en l’estudi del Solfeig i instrument com a base de tota l’educació musical.
 • INSTRUMENT (alumnes que han realitzat al menys un trimestre de preparatori o iniciació adults): on l’alumne adquireix uns coneixements bàsics de l’instrument, així com, la tècnica i el domini d’aquest per a la interpretació d’una partitura musical. Les especialitats instrumentals que s’imparteixen són les següents:
  • Cant (Clàssic i modern) i Rehabilitació Vocal.
  • Corda: Contrabaix, Guitarra (clàssica, flamenca i elèctrica), Baix elèctric, Viola, Violí, Violoncel, Ukelele i Instrument de pua.
  • Percussió
  • Piano, acordió i arpa.
  • Vent-fusta: Clarinet, Fagot, Flauta, Oboé, Saxofon i Dolçaina.
  • Vent-metall: Bombardí, Fliscorn, Trombó, Trompa, Trompeta i Tuba.
 • MÚSICA I HARMONIA MODERNA: per a alumnes adults que hagen superat els Ensenyaments Elementals i vulguen tocar en grup adquirint coneixements d’harmonia moderna i xifrat.
 • INFORMÀTICA MUSICAL: dirigit a alumnes amb coneixements musicals que estiguen interessats en programes d’edició de partitures.
 • ENSENYANCES PROFESSIONALS: l’Escola prepara als alumnes perquè puguen accedir a qualsevol curs d’Ensenyances Professionals en un Conservatori.
 • MUSICOTERÀPIA: és una teràpia en la qual s’usa la música i els elements musicals amb la finalitat de millorar la comunicació l’aprenentatge i la qualitat de vida en els éssers humans. Pot resultar beneficiosa per a qualsevol amb alguna patologia o sense ella. La teràpia està dirigida per un music-terapeuta especialitzat per a restaurar, mantindre i incrementar la salut mental o física. Per a això, s’utilitzen tècniques expressives i receptives com la improvisació musical, el treball amb cançons, moviment, estimulació d’imatges i sensacions a través del so, relaxació, etc.
 • REHABILITACIÓ VOCAL: per a tots aquells amb problemes vocals i que busquen a través del cant una teràpia complementària a rehabilitació. Apte per a tots els professionals que utilitzen la veu com a element principal en el seu treball.
 • CULTURA MUSICAL: per a persones adultes, amb o sense coneixements de música, que vulguen tindre o ampliar coneixements d’història o cultura musical.

Formulari de Preinscripció

  Nom i cognoms de l’alumne/a:

  Data de naixement de l'alumne/a:

  DNI/NIA de l'alumne/a:

  Email de l'alumne/a:

  Adreça:

  Població:

  Codi Postal:

  Mòbil 1:

  Mòbil 2:

  Dades del Pare/Mare/Tutor del alumne/a

  Nom i cognoms del pare/mare/tutor:

  DNI del pare/mare/tutor:

  Email del pare/mare/tutor:

  Demana plaça per curs de:

  Instrument (sols alumnes que han cursat Estudis musicals):

  Musicoterapia:

  Horari d’eixida del col.legi/treball:

  Estudis musicals realitzats:

  Centre on va realitzar estudis musicals:

  Observacions: