Us convidem a un viatge musical únic amb la JazzUME Big Band, una experiència que captura l’essència del jazz en tot el seu esplendor. Amb la seva passió per la música i el seu talent excepcional, la JazzUME Big Band transforma cada actuació en un esdeveniment memorable.

El proper diumenge 28 d’abril a les 12:30, tenim el plaer d’acollir a la JazzUME Big Band a l’Espai Al Tall de L’Eliana. Prepareu-vos per submergir-vos en un mar de ritmes vibrants, harmonies sofisticades i melodies que et transportaran a altres èpoques i emocions.

Ja sigui que siguin aficionats al jazz o novells en aquest gènere musical, aquest concert promet captivar i emocionar a tothom. Us convidem a unir-vos a nosaltres i ser part d’una experiència única que us deixarà amb records duradors.

I el millor de tot? L’entrada serà gratuïta! No deixeu passar aquesta oportunitat d’immersió musical. Tot i així, tingueu en compte que l’aforament serà limitat.

Prepareu-vos per un matí d’entreteniment inoblidable amb la JazzUME Big Band. Us esperem per compartir junts la màgia del jazz en directe.