Us convidem a un viatge musical ple d’emoció i espiritualitat a l’església de L’Eliana. El pròxim divendres 22 de març a les 19:30h, el Cor i l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical ens portaran un concert de música sacra. Serà una experiència transcendent, on les melodies ens transportaran a un món de serenitat i reflexió.

Així mateix, no et perdis el concert de marxes de processó que tindrà lloc dimecres 27 de març a les 19:30h, presentat per la Banda Simfònica. És una ocasió única per experimentar la grandesa i la majestuositat d’aquesta música tradicional, que sovint acompanya les celebracions religioses més significatives.

Tots dos esdeveniments es realitzaran a l’església de L’Eliana, un espai de pau i recolliment perfecte per a la música sacra i les marxes de processó. Vine i uneix-te a nosaltres en aquesta jornada de reverència i bellesa musical. Us esperem amb els braços oberts per compartir aquestes emocions amb tots vosaltres. Recordeu que com sempre l’entrada serà gratuïta i l’aforament limitat.