Com cada any la Unió Musical L’Eliana celebra la festivitat de Sta. Cecília (patrona de la música) i ho celebrem amb música.

La celebració de Santa Cecília és una data molt significativa per les agrupacions musicals, ja que es commemora la festivitat de la
patrona dels músics. La Unió Musical L’Eliana, any rere any celebra aquest dia amb els concerts de les seues diverses agrupacions amb la
col·laboració de l’Ajuntament de l’Eliana.

Comencem el divendres 11, a les 19.00 h, amb el concert del Cor que ens oferirà un concert dedicat a gènere molt espanyol con és la sarsuela, abans presentarem als nous músics que s’incorporen.

Continuem el dissabte 12 a les 11.30 h amb el concert de la Banda Juvenil que interpretarà obres d’estils i èpoques molt variades, amb la presentació dels nous músics que s’incorporen a la Banda Juvenil.

El mateix dissabte a les 19.00 h serà el torn de la Banda Simfònica que ens proposa música de John Williams i Ennio Morricone, gaudireu d’una vesprada de cinema, abans del concert es presentaran als nous músics que s’incorpore a la Banda.

Finalitzarem els concerts el diumenge 13 a les 11.00 h, amb l’Orquestra de Guitarres que interpretarà obres de música espanyola i l’Orquestra Simfònica que ens delectarà amb obres originals per a orquestra amb música de diversos estils.. Abans de cada concert es presentaran als nous músics que s’incorporen a les diferents agrupacions.

Tots els concerts tindran lloc a l’Auditori Municipal de L’Eliana, l’entrada serà gratuïta i l’aforament limitat. Poden reservar entrades a: https://www.elientrada.es/

Us esperem a tots